INFORMATIE OVER ASTRONET


ASTRONET informeert over gebeurtenissen aan de sterrenhemel en populariseert astronomie, ruimtevaart, ruimteonderzoek, aardwetenschappen en meteorologie. ASTRONET wordt regelmatig bijgewerkt. ASTRONET wordt verzorgd door auteur en wetenschapsjournalist Carl Koppeschaar.

ASTRONET probeert zo up to date mogelijk te zijn. Daardoor is het niet mogelijk het nieuwsaanbod langer dan een paar dagen op de openingspagina te laten staan. Alle informatie is echter nog geruime tijd te vinden in het Nieuwsarchief. Daarin bevindt zich ook een zoekfunctie voor het op trefwoord doorzoeken van de site.

Een veel gestelde vraag is waarom ASTRONET niet volledig Nederlandstalig is. Helaas is dit onmogelijk. Indien ieder buitenlands persbericht zou moeten worden vertaald, zou ASTRONET's webmaster geen tijd meer hebben om zelf artikelen te schrijven. Bij belangrijke gebeurtenissen of bij indrukwekkende hemelverschijnselen is de informatie wl Nederlandstalig. In de rubriek ASTROTEKST en via de pagina met Nederlandstalige specials zijn een paar Nederlandstalige artikelen van de auteur te vinden.


Terug naar ASTRONET's home page